Βασιλειάδης: «Τώρα ξεκινάει η χρονιά»
Έπρεπε να φτάσει στην πέμπτη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ για να γευτεί τη χαρά της νίκης. Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο, ο αρχηγός του Δικεφάλου, Κώστας Βασιλειάδης τόνισε ότι τώρα ξεκινάει η χρονιά για την ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
«Δουλέψαμε πάρα πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη γιατί ξεκινήσαμε με τέσσερις ήττες. Για 40 λεπτά παίξαμε καλό μπάσκετ και πραγματικά για εμάς τώρα ξεκινάει η χρονιά. Από εδώ και πέρα θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».
Από την πλευρά του ο Ούρος Ντούβνιακ τόνισε: Ηταν η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα, την ψάχναμε για καιρό. Ειδικά μετά τον τρόπο που χάσαμε από τον Ολυμπιακό, έπρεπε να κερδίσουμε. Για αυτό ήταν ένα must win παιχνίδι για εμάς. Δεν υπήρχε η επιλογή της ήττας. Επρεπε να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια στην άμυνα απέναντι σε μια πολύ διαφορετική ομάδα από εμάς που παίζει πολύ run and gun. Νομίζω ότι η άμυνα ήταν το κλειδί για αυτό το παιχνίδι. Γυρίσαμε καλά τη μπάλα στην επίθεση και θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου».