Τζιτζικώστας για εκλογή Μητσοτάκη: «Από σήμερα η ΝΔ αλλάζει σελίδα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τζιτζικώστας για εκλογή Μητσοτάκη: «Από σήμερα η ΝΔ αλλάζει σελίδα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας έδωσε με σημερινή του δήλωση στους δημοσιογράφους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

 

Όπως επεσήμανε, από σήμερα η Νέα Δημοκρατία αλλάζει σελίδα και όλοι ενωμένοι στην παράταξη καλούνται να κάνουν πράξη τα όσα ζήτησαν οι ψηφοφόροι του κόμματος.

 

Επιπλέον, υπογράμμισε πως: ''Καλούμαστε να κάνουμε και πάλι μια ανοιχτή ΝΔ που θα συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία και να βάλουμε ένα οριστικό τέλος στα συστήματα και στα κλειστά γραφεία. Μόνο έτσι θα μπορέσει να αποτελέσει η ΝΔ μια αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης για τη χώρα και μόνο έτσι θα μπορέσουμε ως παράταξη να βάλουμε τέλος σε αυτή την αναξιόπιστη κυβέρνηση''.

 

 

 

 

πηγή: thestival