Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ιωνικού Νίκαιας, Άγγελος Τσίκληρας, ο οποίος συνεργάστηκε για 1.5 χρόνο με τον Νίκο Χουγκάζ.
Ο Χουγκάζ είναι η τέταρτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ στην νέα τάξη πραγμάτων. Ο Δικέφαλος τον απέκτησε, με ελεύθερη μεταγραφή, από την Τσεντεβίτα, ενώ είχαν προηγηθεί κατά σειρά οι προσθήκες των Μπριν Ταϊρί, Τίμι Άλεν και Πάτρικ Μπέβερλι.
Αναλυτικά:
«Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Νίκο, στο ξεκίνημά του στην Α1, ήμασταν μαζί 1.5 χρόνο. Είναι ένας αθλητής που πάντα προσπαθεί, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Η επιλογή να πάει στον ΠΑΟΚ, ήταν πάρα πολύ καλή τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα».
Για το αν τον εξέπληξε η μεταγραφή: «Λίγο με εξέπληξε το γεγονός ότι επιστρέφει την Ελλάδα, αλλά είναι πολύ ποιοτικός παίκτης και δεν υπάρχει πληθώρα Ελλήνων παικτών. Σίγουρα και η δυναμική και το brand name του ΠΑΟΚ είναι δέλεαρ για οποιονδήποτε αθλητή. Ο Νίκος είναι πολύ ανταγωνιστικός και θέλει να είναι σε τέτοιες ομάδες. Είναι σε πολύ καλό ρυθμό, θα δώσει ποιότητα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, απλώς ίσως λίγο χρειαστεί λίγος καιρός προσαρμογής. Είναι ευφυές παιδί, και ξέρει την ελληνική πραγματικότητα γιατί είναι Έλληνας αθλητής».
Για την προοπτική του ΠΑΟΚ: «Δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχαν όλα αυτά. Η ομάδα του ΠΑΟΚ ξέρει τι αθλητή έχει στις τάξεις της, αλλά και ο Νίκος καταλαβαίνει που έχει έρθει και ότι ο πήχυς είναι ψηλά».
Μερικά στοιχεία για τον Χουγκάζ: «Η σωματοδομή του είναι τέτοια, που μπορεί να βοηθήσει στα ριμπάουντ. Το σουτ είναι το δυνατό του στοιχείο. Όταν πρωτοεμφανίστηκε στην Α1 δεν ήταν τόσο δυνατός, τώρα όμως εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο παίκτη. Η θέση του είναι στο «4», καθαρά».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Μαζί και στο spotify