Τσιάρτας: «Από το ματς με τη Ρωσία ως το 2018, δεν ξαναμίλησα με τον Ρεχάγκελ»
Στις σχέσεις του με τον Ότο Ρεχάγκελ στη διάρκεια του Euro 2004 και μετά τον αγώνα με τη Ρωσία ως το 2018 περιέγραψεο Βασίλης Τσιάρτας. Όπως τόνισε στους Betarades.gr από τον αγώνα κόντρα στη Ρωσία το 2004 και έπειτα, δεν ξαναμίλησε με τον Γερμανό προπονητή.
Στη Live εκπομπή του Betarades.gr και στη διάρκεια της συζήτησης με τους Άγγελο Χαριστέα και Πάνο Βόγλη, ο Βασίλης Τσιάρτας αποκάλυψε πως δεν ξαναμίλησε με τον Ότο Ρεχάγκελ από τον αγώνα κόντρα στη Ρωσία το 2004, μέχρι έναν αγώνα στην Κρήτη το 2018:
«Θα πω κάτι για να το μάθει και ο κόσμος. Εγώ μετά το ματς με τη Ρωσία, συναντήθηκα με τον Ρεχάγκελ σε ένα ξενοδοχείο λίγο πιο κάτω από εκεί που μέναμε, με την πρώην σύζυγό μου που μιλούσε γερμανικά. Δεν ήθελα τον Γιάννη Τοπαλίδη για διερμηνέα. Είπα στη σύζυγό μου, πες του θέλω να τον δω. Πηγαίνουμε και μιλάμε. Από το ματς με τη Ρωσία μέχρι το 2018 που παίξαμε στην Κρήτη, εγώ με τον Ρεχάγκελ δεν ξαναμίλησα.
Θα μπορούσα στα ματς με Γαλλία, Τσεχία και Πορτογαλία στο τέλος να τα γράψω όλα, κρατάω μούτρα κτλ; Του είπα γιατί δεν παίζω. Είχα την πικρία. Μου είπε εγώ θα κρίνω πότε θα παίξεις. Του είπα βεβαίως, αλλά είναι κάτι που δεν κάνω καλά; Στις προπονήσεις έπεφτα κορμιά και αυτό μας κρατούσε. Του λέω, πότε είναι αυτό; Μου λέει γύρω στο 60’-65’ που θα κουραστεί ο αντίπαλος. Ήταν η τελευταία μας κουβέντα. Μετά από αυτό έφυγα. Δεν άκουσα αυτό που ήθελα να ακούσω από τον προπονητή, αυτό που μου είπε, δεν με κάλυψε. Όμως ο επαγγελματισμός μου και η υποχρέωσή μου απέναντι στην Εθνική ομάδα ήταν ότι έπρεπε να είμαι εκεί».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Τσιάρτας: «Ποιοτικός ο Κωνσταντέλιας, όμως… μην τρελαινόμαστε»
- Μπασινάς: «Ο Ρεχάγκελ μας πέρασε πως η Εθνική είναι πάνω από όλους και όλα»
- Ότο Ρεχάγκελ: Στο «Hall of Fame» του γερμανικού ποδοσφαίρου
- Ο Άντβοκαατ έγραψε ιστορία και έγινε ο γηραιότερος τεχνικός όλων των Μουντιάλ-Σε ποια θέση έπεσε ο Ρεχάγκελ