Οι εξηγήσεις της Τσαρούχα για το Costa Navarino: «Όταν πήγα να πληρώσω μου είπαν ότι έχει εξοφληθεί»

Οι εξηγήσεις της Τσαρούχα για το Costa Navarino: «Όταν πήγα να πληρώσω μου είπαν ότι έχει εξοφληθεί»

Άγνοια για την πληρωμή του δωματίου της στο Costa Navarino στο οποίο είχε διαμείνει πριν χρόνια δήλωσε η Βάσω Τσαρούχα κατά την απολογία της το απόγευμα της Δευτέρας σύμφωνα με το «Live News» του MEGA. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA το απόγευμα της Τρίτης η Βάσω Τσαρούχα που βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό με βραχιολάκι έδωσε τη δική της διάσταση για το συγκεκριμένο θέμα και τις αποκαλύψεις του μάρτυρα Βαγγέλη Τσάπα. 

«Αρνούμαι κατηγορηματικά οποιαδήποτε επιρροή. Δεν έχω προσωπικές σχέσεις με κανέναν. Στο COSTA NAVARINO πήγα, ζήτησα από τον Τσάπα να κάνει κράτηση επειδή δεν έβρισκα διαθέσιμα, αλλά δεν του ζήτησα να πληρώσει.

Δε θυμάμαι την περίοδο που πήγα, αλλά σίγουρα έχω πάει. Όταν πήγα να πληρώσω, μου είπαν ότι έχει ήδη εξοφληθεί.

Μόλις τον είδα, του είπα ότι δεν υπήρχε λόγος να πληρώσει και αρνήθηκε να μου πει το ποσό που πλήρωσε για να του το εξοφλήσω.

Αν ήξερα ότι είναι προπληρωμένο, θα είχα φύγει, ήρθα προ τετελεσμένου.

Είμαι πολύ ακέραιη, δεν θα είχα λόγο να διακινδυνεύσω τη δουλειά μου. Δε μπορώ να εξηγήσω την κίνηση του. Μπορεί να ήθελε αργότερα να επηρεάσει, αλλά είμαι σε ένα επίπεδο διαιτησίας που δε θα μπορούσε να με επηρεάσει, γι' αυτό όταν τον είδα του είπα ότι θέλω να το εξοφλήσω.

Είναι πιθανό μετά από αυτό το γεγονός να μην τον ξανασυνάντησα», είπε συγκεκριμένα η Τσαρούχα στον ανακριτή για την εν λόγω κατηγορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ