«Τρίποντο» για... καλές γιορτές

«Τρίποντο» για... καλές γιορτές

Για να διατηρηθεί στην τετράδα της βαθμολογίας και να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα την χρονιά που φεύγει, ο ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε νίκη με αντίπαλο τον Πλατανιά στην Τούμπα, στην αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 15:00.

 

Ο Δικέφαλος που έχει υποστεί σημαντικές απώλειες στην έδρα του στο πρωτάθλημα, καλείται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σημερινού αγώνα και να βάλει από νωρίς τις βάσεις για την νίκη. Την 7η από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

 

Ο Τούντορ θα χρησιμοποιήσει τον Ολσεν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα η τριάδα θα αποτελείται από τους Κωνσταντινίδη, Μαλεζά και Τζαβέλα. Στα άκρα οι Μυστακίδης από δεξιά και Λέοβατς από αριστερά φέρονται ως οι επικρατέστεροι.

 

Στα χαφ αναμένεται να αγωνιστούν οι Τζιόλης, Τσίμιροτ και Πέλκας ενώ στην επίθεση οι Μακ και Αθανασιάδης. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Μπερμπάτοφ και εναπόκειται στον Τούντορ να αποφασίσει ποιόν θα χρησιμοποιήσει.

 

Τα ευχάριστα από την χθεσινή προπόνηση ήρθαν από τον Γκολάσα που προπονήθηκε για τρίτη συνεχόμενη μέρα με την ομάδα δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις και ο Τούντορ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Αντιθέτως, ο Μιγκέλ Βίτορ , ο οποίος επίσης, γυμνάζεται κανονικά προτιμήθηκε να μείνει εκτός προκειμένου να είναι 100% έτοιμος για την επάνοδό του μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Τούντορ έδωσε έμφαση στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες του στο σημερινό παιχνίδι.

 

Οι 19 παίκτες της αποστολής που κατέλυσαν από χθες στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace είναι οι: Όλσεν, Μελίσσας, Σκόνδρας, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Σάμπο, Μακ, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ, Γκολάσα, Κοροβέσης, Αντονις.

 

Αξίζει να αναφερθεί πως για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Αντονις.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ