Τρινκιέρι: «Θέλω να δω πού μπορούμε να φτάσουμε γιατί σε μία εβδομάδα έχουμε επίσημες υποχρεώσεις»
Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αλλά και τα βήμα προόδου που κάνει ο Δικέφαλος μίλησε σε συνέντευξη Τύπου ο Αντρέα Τρινκιέρι.
Ο ιταλός τεχνικός μίλησε επίσης και για την πρώτη αντίπαλο του ΠΑΟΚ, την Παρτίζαν.
«Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ που μας φέρατε εδώ. Πριν από 6 μήνες αν έλεγε κάποιος στα γραφεία του ΠΑΟΚ ότι θα μας καλέσουν στο τουρνουά θα πιστεύαμε ότι είναι τρελός.
Σημαίνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό για τα όσα βλέπω, το όνομα του τουρνουά, είναι μέγεθος. Αυτό είναι το μέγεθος του μπάσκετ.
Είναι τιμή μας που είμαστε εδώ. Είναι τουρνουά προετοιμασίας.
Δεν με νοιάζει αν δω πού βρισκόμαστε, θέλω να δω πού μπορούμε να φτάσουμε γιατί σε μία εβδομάδα έχουμε επίσημες υποχρεώσεις. Ευχαριστώ πολύ ξανά, γιατί είναι κάτι μεγάλο για εμάς που είμαστε εδώ».
Οσον αφορά την Παρτίζαν, αντίπαλο του ΠΑΟΚ, ο Αντρέα Τρινκιέρι τόνισε: «Πιστεύω ότι για το πως είναι η σεζόν, θα δείτε την ομάδα να βελτιώνεται πιο μετά, όχι στην προετοιμασία.
Υπάρχουν πολλά ματς, δεν μπορείς να τα προετοιμάσεις όλα στην προετοιμασία. Είναι ταλαντούχα ομάδα, έχει καλούς γκαρντ και έμπειρους σέντερ. Στα χαρτιά είναι τρομερή. Θα κριθεί στο παρκέ».