Τρένο η Ζενίτ, επιστροφή στις νίκες για Ούνιξ
Η Ούνιξ πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στο Eurocup, επικρατώντας 78-64 της Τραμπζονσπόρ στο Καζάν για την πέμπτη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου του Eurocup, όπου αγωνίζεται και ο Άρης.
Ο Κιθ Λάνγκφορντ με 15, ο Λατάβιους Γουίλιαμς με 14 και ο Μάρκο Μπάνιτς με 13 πόντους ηγήθηκαν της ρωσικής ομάδας, ενώ καλή παρουσία είχε και ο Κώστας Καϊμακόγλου που σε 28:04 είχε 9 πόντους (3/3 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθη.
Ντουάιτ Χάρντι και Άντριγια Στιπάνοβιτς είχαν από 16 πόντους, ενώ 14 πρόσθεσε ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς για τους ηττημένους.
H Στεάουα επιβλήθηκε 81-75 της Μπουντούτσνοστ στη Ρουμανία με 18 πόντους του Μάρκο Μαρίνοβιτς.
Βαθμολογία:
1. Τραμπζονσπόρ 3-2
2. Άρης 3-2
3. Ούνιξ Καζάν 3-2
4. Στεάουα 2-3
5. Μπάνβιτ 2-3
6. Μπουντούτσνοστ 2-3
Επόμενη αγωνιστική (18/11):
Άρης-Τραμπζονσπόρ (19:00)
Μπάνβιτ-Μπουντούτσνοστ
Στεάουα-Ούνιξ Καζάν
Τρένο η Ζενίτ
Η Ζενίτ έκανε το 5/5 με επιβλητικό τρόπο, καθώς συνέτριψε με 82-58 την Μπεσίκτας. Ο Γιάνις Τίμα με 20 και ο Αντρέι Κοσέεφ με 19 πόντους έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Βασίλι Καράσεφ, ενώ ο Ματσέι Λάμπε είχε 24 για την τουρκική ομάδα και ο Νέιτ Γουόλτερς ακολούθησε με άλλους 10 καθώς επίσης 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ.
Η Άβτοντορ έπεσε θύμα έκπληξης, καθώς είδε τη Ζόλνοκι να κάνει την πρώτη της νίκη στο γκρουπ απέναντί της, με 83-79. Ο Ντάβιντ Βόιβοντα με 22 πόντους ξεχώρισε από τους νικητές, ενώ για τη ρωσική ομάδα από 16 είχαν Λουκάσοφ και Τσάπελ.
Η βαθμολογία
1. Ζενίτ 5-0
2. Αβτοντόρ 3-2
3. Μπεσίκτας: 3-2
4. ΠΑΟΚ2-3
5. Λιέτουβος Ρίτας 1-4
6. Ζολνόκι 1-4
Την επόμενη αγωνιστική θα κριθούν πολλά για τον ΠΑΟΚ που αγωνίζεται στην Ουγγαρία με την Ζολνόκι. Στα άλλα παιχνίδια: Μπεσίκτας-Λιέτουβος, Ζενίτ-Αβτοντόρ.