Σοκ. Πραγματικό σοκ. Επτά οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι νεκροί στη Ρουμανία, στην περιοχή Τίμις, οι οποίοι επέβαιναν σε βαν με προορισμό τη Λιόν της Γαλλίας για την αναμέτρηση της Πέμπτης στο Europa League. Συγκλονιστικός είναι ο αριθμός των τροχαίων που σημειώθηκαν τον τελευταίο χρόνο στο σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους επτά οπαδοί του Δικεφάλου, ενώ άλλοι τρεις είναι τραυματίες και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
Το σημείο στην περιοχή Τίμις χαρακτηρίζεται ως «δρόμος του θανάτου» από Ρουμάνους δημοσιογράφους, οι οποίοι δίνουν πληροφορίες από το τροχαίο δυστύχημα. Όπως αναφέρουν, τον τελευταίο χρόνο, έχουν σημειωθεί εκεί πάνω από 320 τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα με το τελευταίο να είναι φονικό και πολύνεκρο.
Τι λένε τα ρεπορτάζ
Τροχαίο δυστύχημα στην κομητεία, Τίμις, της Ρουμανίας στοίχισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους, ενώ τρεις ακόμα τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει το enikos, το τροχαίο συνέβη σήμερα, Τρίτη (27/1), στην Ε70, κοντά στην πόλη Λουγκόιελ, όταν συγκρούστηκαν ένα φορτηγό, ένα βυτιοφόρο, ένα επιβατικό μίνι μπας (8+1 ατόμων) και ένα αυτοκίνητο, όπως αναφέρει το Radio România Timișoara. Όπως μεταδίδουν ρουμανικά Μέσα ενημέρωσης, στο ατύχημα ενεπλάκησαν συνολικά 4 αυτοκίνητα... Ένα φορτηγό, ένα μίνι λεωφορείο και ακόμη δύο αυτοκίνητα.
«Στην περιοχή του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα ένα όχημα πρώτης επέμβασης, ένα όχημα διάσωσης, ένα πυροσβεστικό όχημα, δύο πλήρη πληρώματα της SMURD και ένα όχημα μεταφοράς πολλαπλών θυμάτων (ATPVM)», αναφέρει η τοπική υπηρεσία άμεσης διάσωσης ISU Timis.
«Στον τόπο του δυστυχήματος ταυτοποιήθηκαν έξι νεκροί. Παράλληλα, τρία ακόμη άτομα λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη και θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο», προσθέτει η υπηρεσία. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι πρώτες έρευνες της αστυνομίας δείχνουν ότι ένας άνδρας οδηγούσε ένα μίνι μπας από τον δήμο Καρανσεμπές προς το Λουγκόι και σε κάποιο σημείο φέρεται να έκανε προσπέραση.
Σε μια προσπάθεια να επιστρέψει στη λωρίδα του, χτύπησε ένα βυτιοφόρο και στη συνέχεια συγκρούστηκε με ένα φορτηγό, το οποίο κινούνταν αντίθετα στην κυκλοφορία, όπως δήλωσαν οι αρχές. Το μίνι μπας που ενεπλάκη στο δυστύχημα εκτελούσε τη διαδρομή Ελλάδα-Γαλλία, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.
Η είδηση έπαιξε ήδη και στην ΕΡΤ, πριν από λίγα λεπτά, κάνοντας λόγο για πέντε νεκρούς. Δείτε το ρεπορτάζ:
Φίλοι του ΠΑΟΚ σταμάτησαν στην Ουγγαρία σοκαρισμένοι μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη Ρουμανία
Οι φίλοι του Δικεφάλου που ταξιδεύουν οδικώς από Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία κάνουν στάσεις στην Ουγγαρία για να αποφύγουν τη διέλευση μέσω Σερβίας και Βοσνίας. Αυτή τη στιγμή πολλά λεωφορεία σταματούν στη χώρα για συνεννόηση σχετικά με τον τρόπο συνέχισης του ταξιδιού, ενώ οι οπαδοί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το σοκ από το δυστύχημα.