Τους έδωσε χρόνο και ευκαιρίες

Τους έδωσε χρόνο και ευκαιρίες

Χρόνο σε όσους έχουν λίγα λεπτά συμμετοχής, στο πρωτάθλημα, έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος, στο φιλικό απέναντι στον Α.Ο. Καρδίας.

 

Οι "κίτρινοι" ήταν ανώτεροι αγωνιζόμενοι κόντρα σε ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος, αλλά το ζητούμενο για τον Νίκο Αναστόπουλο ήταν να "τεστάρει" το υπόλοιπο ρόστερ της ομάδας. Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Σέρχιο Κόκε, ο οποίος πέτυχε και γκολ, στη συνέχεια του χαμένου πέναλτυ που εκτέλεσε, αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

 

Τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσαν οι Κωνσταντινίδης (2), Ανδρεάκος και Βουτσιάς, ο οποίος -επίσης- πήρε τα πρώτα του λεπτά, αγωνιζόμενος σε τρεις θέσεις (δεξί μπακ, αμυντικό χαφ και δεξί χαφ).

 

Ο "Αναστό" έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους Μαζουλουξή, Αδρεάκο, Πότσι και Μπαξεβάνο, με τον πρώτο να έχει καλή απόδοση, ξεκινώντας δίπλα στον Δημήτρη Σαμρά στο κέντρο της άμυνας και "βγάζοντας" και τα 70 λεπτά του φιλικού.

 

Οσον αφορά τον Ανδρεάκο, σημείωσε εξαιρετικό γκολ από μακρινή απόσταση, δεχόμενος τα συγχαρητήρια όλων των συμπαικτών του.