«Τοπ ο Βέλλιος, τελειωμένοι Αθανασιάδης, Μήτρογλου» (audio)

«Τοπ ο Βέλλιος, τελειωμένοι Αθανασιάδης, Μήτρογλου» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Αλέφαντος, και μίλησε για τον Απόστολο Βέλλιο.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Ο Βέλλιος έχει φτάσει στο τοπ. Βλέπω έναν σέντερ φορ με καλά σωματικά προσόντα, είναι γρήγορος, μπαίνει ωραία στις φάσεις, μυρίζεται το γκολ και έχει και ταχύτητα για να φύγει στην κόντρα και πλασάρει καλά και με τα δύο πόδια. Εγώ δε βλέπω άλλον Έλληνα με τα προσόντα του Βέλλιου. Αθανασιάδης, Μήτρογλου είναι τελειωμένοι, περάσαν αυτοί. Αυτός είναι η εξέλιξη και είναι πιο γρήγορος απ’ τον Ζιρού. Μου έκανε εντύπωση και η ψυχραιμία του στις εκτελέσεις πέναλτι. Κάνει τη διαφορά και δεν έχει πάει σε μεγάλη ομάδα. Στην Έβερτον πήγε μικρός. Αν κάνει τώρα μεταγραφή, πρέπει να παίζει. Αν πάει κάπου και είναι ρεζέρβα, δε γίνεται τίποτα. Το ίδιο έλεγα και για τον Φορτούνη και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Αν πάει στον Ολυμπιακό και έχει τον Φορτούνη και δύο Έλληνες ακόμη, θα γίνει φυσέκι».

 

Για το όνειρο του Βέλλιου να ξαναπαίξει στην Πρέμιερ Λιγκ: «Να πάει, αλλά να παίξει. Αν βρει όμως άλλους κυνηγούς σε ομάδες και δεν παίζει; Τώρα είναι κάπου που μπορεί να ανέβει. Πάει για πρώτος σκόρερ, τι Γιάννου, αυτούς θα τους αφήσει όλους πίσω».

 

Στη συνέχεια ο Νίκος Αλέφαντος αναφέρθηκε και στον πατέρα του επιθετικού του Ηρακλή και ιστορίες από την παρουσία του στους «κυανόλευκους», τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, για τον καλύτερο Έλληνα παίκτη στην ιστορία. Ακόμη μίλησε για τους προπονητές που ξεχωρίζει από την Σούπερ Λιγκ και για τον Ιγκορ Τούντορ.

 

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Αλέφαντος στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ