Τον σκόρπισε στους... 4 ανέμους!

Τον σκόρπισε στους... 4 ανέμους!

Ο Πλατανιάς επικράτησε του Πανθρακικού με 4-0 και ανέβηκε στους πέντε βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα της Κομωτηνής στην τελευταία θέση με 2 μόλις βαθμούς.

 

Η ομάδα του Παράσχου ήταν αποτελεσματική και χωρίς να πιάσει καμιά τρομερή απόδοση και με δύο γρήγορα γκολ καθάρισε το παιχνίδι νωρίς και πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό μαραθώνιο. Ο Πανθρακικός παραδόθηκε από νωρίς και πρόσθεσε μία ακόμα τραγική εμφάνιση στον πρώτο γύρο με βαρύ σκορ (4-0).

 

Στους πέντε βαθμούς και στην 14η θέση ανέβηκαν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έμειναν στην τελευταία 16η θέση με 2 μόλις βαθμούς. 

 

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί (Αποστολόπουλος 83'), Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (Μουνάφο 73'), Μενδρινός, Ράμος, Γουνδουλάκης, Τσουράκης (Τζιλβάν 75'), Μιλούνοβιτς.

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Χασομέρης, Ηλιάδης (Μεχία 46'), Ποτουρίδης, Μάρτινς (Λαδάκης 62'), Χαβίτο (Ιγκόρ 66'), Μπαικαρά, Βάλντερ, Ντιγκινί.