Το σχέδιο Άρνεσεν για την απόκτηση Λαΐφη

Το σχέδιο Άρνεσεν για την απόκτηση Λαΐφη

Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι αναφορές του Φρανκ Άρνεσεν στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει μια πρώτη προεργασία.

 

Το όνομα του 22χρονου κεντρικού αμυντικού της Ανόρθωσης Κωνσταντίνου Λαΐφη βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Άρνεσεν, ο οποίος έχει εξαιρετική άποψη για τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή.

 

Το «πακέτο» αριστερός μπακ και στόπερ που καλύπτει ο Λαΐφης σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του και τα εξαιρετικά δείγματα γραφής του στους αγώνες της Εθνικής, ενεργοποίησαν τον Άρνεσεν που δεν ήταν δύσκολο να συλλέξει πληροφορίες με Πάους προπονητή και τον Σταν Φαλξ τεχνικό διευθυντή. Ποιος είναι ο Φαλξ; Πρόκειται για 52χρονο βετεράνο ποδοσφαιριστή που συνεργάστηκε για λίγο με τον Άρνεσεν στην Αϊντχόβεν και πήρε την θέση του όταν ο Δανός πήγε στην Τότεναμ.

 

Και οι δύο έχουν άριστη συνεργασία με τον ατζέντη Βλάντο Λέμιτς, τον Σέρβο που ουσιαστικά πρότεινε τον Τούντορ και ορισμένους παίκτες (Λέοβατς, Τσίμιροτ κ.α) στον Άρνεσεν και τελικά ήρθαν στην Τούμπα.

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Μetrosport», o αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει ήδη ταξιδέψει, τουλάχιστον, δύο φορές στην Κύπρο για να μιλήσει με ανθρώπους της Ανόρθωσης για τον ποδοσφαιριστή.

 

Ο Λαΐφης δεν έχει, ακόμη τουλάχιστον, επίσημη ενημέρωση από την ομάδα του για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, άνθρωποι του συλλόγου έχουν μιλήσει με τον ίδιο και τον εκπρόσωπό του για το ότι υπάρχουν σύλλογοι, εκτός Κύπρου, που τον θέλουν στο δυναμικό τους και ρωτήθηκαν για το ύψος των απολαβών που θα ικανοποιούσε τον 22χρονο στόπερ.

 

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Κύπρο αναφέρουν ότι με ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκτήσει τον Λαΐφη. 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ