Το πρωί δάσκαλος, το απόγευμα ποδοσφαιριστής! (Video)

Το πρωί δάσκαλος, το απόγευμα ποδοσφαιριστής! (Video)

Ο άσος της Βιγιαρεάλ, Μανού Τριγκέρος, συνδυάζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την πρακτική άσκηση ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο.

 

Ο κύριος Μανού είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους νεαρούς μαθητές του. Ο μέσος της Βιγιαρεάλ τα πρωινά δεν φορά φόρμες και αθλητικά παπούτσια, αλλά πουκαμισάκια και καλά παντελόνια. Δεν παίρνει το σάκο, αλλά τον χαρτοφύλακά του και πηγαίνει στο δημοτικό σχολείο, όπου πρέπει να κάνει την εξάσκησή του πριν αποκτήσει το πτυχίο του δασκάλου! Ο ίδιος είναι γιος εκπαιδευτικών και φαίνεται πως η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο είναι εξίσου σημαντική με τις σπουδές του.

 

«Οι μαθητές μου είναι απίστευτοι. Πάντα με εκπλήσσουν, ποτέ δεν είμαι προετοιμασμένος για όσα μπορεί να με ρωτήσουν. Με ρωτούν και για το ποδόσφαιρο, ειδικά όταν χάνει η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και κάθε φορά φεύγω ευτυχισμένος από το μάθημα» λέει ο ίδιος ο Τριγκέρος.  



Όλη την περασμένη εβδομάδα, οι μικροί μαθητές αντί να έχουν απορίες για την έκθεση και τα μαθηματικά, «τρέλαναν» το δάσκαλό τους με ερωτήσεις για το κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι με τη Βαλένθια. «Είχαν δει το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου είχα χάσει μια πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξω το σκορ και στην επόμενη φάση πέτυχα αυτογκόλ! Τώρα περιμένουν να βάλω γκολ για να γιορτάσουν τη Δευτέρα στο μάθημα» συμπλήρωσε ο 24χρονος μέσος, ο οποίος ελπίζει να πετύχει ένα γκολ αύριο στο «Μεστάγια» για να το αφιερώσει στους μαθητές του. 

 

Δείτε το βίντεο: