Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για Μπρόντμπι και ΠΑΣ

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για Μπρόντμπι και ΠΑΣ

Με δύο ταξίδια για εκτός έδρας αναμετρήσεις κλείνει για τον ΠΑΟΚ η πρώτη γεμάτη εβδομάδα της σεζόν που ξεκίνησε με την ισοπαλία κόντρα στην Ξάνθη.

 

Την Τετάρτη (26/8), οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα συναντηθούν το πρωί στην Τούμπα κι από εκεί θ’ αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Η πτήση τσάρτερ του Δικεφάλου με προορισμό την Κοπεγχάγη είναι προγραμματισμένη για τις 10:00. Στη Δανία, ο Ίγκορ Τούντορ θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 19:15 (τοπική ώρα) και στις 20:00 θ’ ακολουθήσει η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Brondby Stadion που θα είναι ανοικτή για τα πρώτα 15′.

 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (27/8) θα παραμείνει στη Κοπεγχάγη και θα πετάξει για Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής (28/8). Οι ποδοσφαιριστές από το αεροδρόμιο θα μεταβούν κατευθείαν στην Τούμπα για προπόνηση στις 16:00.

 

Το πρωί του Σαββάτου (29/8) οι παίκτες του Δικεφάλου θα προπονηθούν στις 10:30 στην Τούμπα κι έπειτα θα μεταβούν οδικώς στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον τοπικό ΠΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ