Το πήρε απόφαση και ο Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη χθεσινή συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή έκανε σαφές πως υπολογίζει στον παίκτη.
«Ήταν, είναι και θα είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς (σ.σ. για Ελ Καντουρί και Σάκχοφ). Είναι δυο έξυπνοι άνθρωποι που μπορείς να τους μιλήσεις και αμέσως να καταλάβουν αυτό που θέλεις να τους πεις, για μένα πρέπει να μείνουν εδώ πέρα και δεν χωράει κουβέντα όσον αφορά τη δική μου μεριά.
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα γκρουπ το οποίο έχει απόλυτους επαγγελματίες, στο μεγαλύτερο του βαθμό, και μιας και μιλάμε για αυτούς τους δυο, βρίσκονται στην κορυφή όσον αφορά τον επαγγελματισμό τους και τον τρόπο συμπεριφορά τους».
Όμως τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή, με τον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου να καταλαβαίνει ότι ο Μαροκινός θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία και πλέον θα πρέπει να πορευτεί χωρίς τον ίδιο.
Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Καντουρί να βρίσκεται σήμερα στην Ιταλία, δεν επιβεβαιώθηκαν....