Το παίρνει απόφαση ο «Σόφο»

Το παίρνει απόφαση ο «Σόφο»

Δεν άλλαξαν σήμερα τα δεδομένα στην υπόθεση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη για τον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης σήμερα ή αύριο αναμένεται να δώσει την οριστική και θετική απάντηση του στον «Δικέφαλο».

 

Σε στάση αναμονής βρίσκονται αναγκαστικά στο «παλατάκι», έχοντας πάντως κάθε λόγο να αισιοδοξούν πως δεν θα υπάρξει δραματική ανατροπή των δεδομένων. Συνηγορούν σε αυτό άλλωστε η εξ αρχής θετική στάση του Σχορτσανίτη αλλά και όσα υποστηρίζει τις τελευταίες 48 ώρες ο εκπρόσωπος του Παναγιώτης Καπάζογλου.

 

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στους όρους της συνεργασίας τους και το μόνο που απομένει είναι να πει το «ναι» ο 30χρονος σέντερ. Ακόμη και αν αυτό γίνει αύριο, θεωρείται πλέον εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει να παίξει τη Δευτέρα κόντρα στον Ολυμπιακό οπότε το ντεμπούτο του θα μεταφερθεί για το ματς του επόμενου Σαββάτου με το Ρέθυμνο αφού δεν μπορεί να ταξιδέψει για τη Ρωσία και το ματς με τη Σάρατοβ.

 

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ Τέλης Ζουρνατζίδης είπε μεταξύ άλλων για αν το ζητούμενο είναι να παίξει ο Σχορτσανίτης κόντρα στον Ολυμπιακό: «Άλλο το επείγον και άλλο το σημαντικό. Για εμάς το σημαντικό είναι να έρθει ο παίκτης στην ομάδα. Ενας παίκτης πρωταγωνιστής με τεράστιες περγαμηνές. Δεν τον πιέζουμε, ούτε και βάζουμε deadline».

 

Στο μεταξύ παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγη ώρα για τον ΠΑΟΚ ο Ντάρκο Μπάλαμπαν με τη συμπλήρωση ενός μήνα στην ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ