Το Περιστέρι διεύρυνε το νικηφόρο σερί του επικρατώντας με 82-74 επί του Πανιωνίου, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan GBL, λίγες μέρες πριν το ευρωπαϊκό ραντεβού με τον ΠΑΟΚ.
Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν η τρίτη διαδοχική, ανεβαίνοντας στο 9-9. Αντίθετα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έπεσε στο 5-13.
Από του Περιστέρι ξεχώρισαν οι Σι Τζέι Χάρις, Άλβαρο Κάρντενας και Τζέικ Βαν Τούμπεργκεν που είχαν από 13 πόντους, ενώ ο Τζο Τόμασον ήταν εξαιρετικός από την πλευρά των ηττημένων, με 24 πόντους (4/4 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.
Οι Περιστεριώτες θα ταξιδέχουν στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ (11/3), στο πλαίσιο των προημιτελικών του FIBA Europe Cup.