Το μήνυμα του Ντάλας στον ΠΑΟΚ

Το μήνυμα του Ντάλας στον ΠΑΟΚ

Η αλήθεια είναι ότι με όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με το θέμα της διαιτησίας τα φώτα έχουν στραφεί στον Χιού Ντάλας και το πώς θα αντιδράσει ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής.

 

Πολλοί έχουν βιαστεί να τον χαρακτηρίσουν απλό παρατηρητή (sic) των γεγονότων, ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν βιάζονται να εξάγουν συμπεράσματα, γι’αυτό άλλωστε και επικοινώνησαν μαζί του. Θα θυμάστε ότι τη μέρα που ο ΠΑΟΚ έπαιζε στο Αγρίνιο, ο Ντάλας είχε συναντηθεί με παράγοντες των ομάδων και μεταξύ αυτών και τον Ιάκωβο Αγγελίδη, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή παρουσία τους στο Ισραήλ.

 

Τότε, λοιπόν, ο 57χρονος βετεράνος ρέφερι είχε διαμηνύσει ξεκάθαρα ότι δεν ήρθε απλά και μόνο για να κάνει παρατηρήσεις. «Ή θα αλλάξω καταστάσεις που κρίνω ότι δεν είναι σωστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο ή αλλιώς θα αποχωρήσω». Μάλιστα, παρέπεμψε στα τέλη του έτους όταν και αναμένεται να γίνουν οι κρίσεις για τους διαιτητές και να δημιουργηθεί νέα λίστα. Άλλωστε γνωρίζει ότι αν δεν υπήρχε πρόβλημα δεν θα τον καλούσαν για να έρθει στη χώρα μας να αναλάβει αυτό το πόστο. Στάση αναμονής, λοιπόν, για τον Χιού Ντάλας έως ότου διαπιστώσουμε στην πράξη αν είναι διατεθειμένος να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο.       

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ