Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας και στη συνέχεια γλέντησαν μαζί με τους λαμπερούς καλεσμένους τους.
Τι είχε, λοιπόν, το μενού;
Πρώτο πιάτο
Κρητική σαλάτα με κριθαλοκούλουρο, ντομάτα και ανθότυρο
Περαστό
Χορτόπιτα με παραδοσιακό χειροποίητο φύλλο
Δεύτερο πιάτο
Χειροποίητα ravioli γεμιστά με σέσκουλα και ανθότυρο, κρέμα τρούφας και φλοίδες παρμεζάνας
Κυρίως πιάτο
Chateaubriand από φιλέτο γάλακτος με πουρέ πατάτας και σπαράγγια
Περαστό
Γουρουνόπουλο γάλακτος ολόκληρο και αρνί, με sauce μουστάρδας
Επιδόρπιο
Γαμήλια τούρτα
Καφές mignardises
Επιδόρπια σε buffet
Ποτηράκια με διάφορε γεύσεις mousse
Φρουτοσαλάτα με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα
Baba au rum με κόκκινα φρούτα
Καρυδόπιτα με σοκολάτα
Λουκουμάδες με μέλι, καρύδια, κανέλα και παγωτό
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day στο βίντεο του zappit.gr: