Το κίνητρο Λουτσέσκου για νέους τίτλους

Το κίνητρο                  Λουτσέσκου για νέους τίτλους

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την νέα αγωνιστική περίοδο και τους στόχους που έχει θέσει με την διοίκηση. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην Ρουμανία μίλησε ξεκάθαρα για ισχυρό κίνητρο που έχει για νέους τίτλους και την στρατηγική που θέλει να ακολουθήσει και κυρίως να εφαρμόσει με τους συνεργάτες του.

Τι είπε ο Λουτσέσκου αρχικά για το ντάμπλ; Ιδού: «Είχαμε μια καλή απόδοση και η ομάδα δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι μέσα στη σεζόν. Ονειρευόμουν συνέχεια τη στιγμή της κατάκτησης του Πρωταθλήματος. Ήταν όλη την ώρα στο μυαλό μου. Μετά την κατάκτηση, ήθελα να βρίσκομαι στο μπαλκόνι μου, να είμαι μόνος και να απολαμβάνω ένα ποτήρι κρασί».

 

Και συνέχισε στο ίδιο τέμπο: «Θα έχουμε μια δύσκολη σεζόν και οι απαιτήσεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερες. Τώρα όμως θέλουμε περισσότερα και περισσότερα. Έχω ισχυρό κίνητρο και γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά την στρατηγική μου. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μια καλή αρχή».

 


Σε ανοιχτή γραμμή για τα βασικά θέματα

 

Ο Λουτσέσκου ενημερώνεται για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα καθώς η ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε συνδυασμό με την παραμονή, όσο το δυνατόν περισσότερων παικτών από την περσινή σεζόν (αναφερόμαστε σε αυτούς που λήγουν τα συμβόλαιά τους) αποτελεί βασική του επιθυμία. Ο Ρουμάνος προπονητής στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (15/6)

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ