Το δώρο του Τούντορ στους παίκτες του
Ο Ιγκόρ Τούντορ προτίμησε να μην πιέσει πολύ τους παίκτες του στην προπόνηση προτιμώντας το χαλάρωμα πριν το φιλικό με τη Βέροια.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ
Η προπόνηση διήρκεσε μόνο 45′ και είχε περισσότερο χαρακτήρα χαλαρώματος με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο. Οι Στέφανος Αθανασιάδης , Στέλιος Κίτσιου , Στέλιος Πόζογλου , Χάρης Χαρίσης συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ ο Έρικ Σάμπο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με θεραπεία στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.
Πριν από την προπόνηση, η οποία έγινε στην Τούμπα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη – ανεπίσημη – φωτογράφηση των ποδοσφαιριστών για τις ανάγκες του paokfc.gr. Η επίσημη ομαδική φωτογράφηση θα γίνει με τις καινούριες εμφανίσεις της Macron που θα φορά ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-16.