Το δέκα στα δέκα της Πρέμιερ Λιγκ και οι... Χάουαρντ - Πέρνις που τον νίκησαν!

Το δέκα στα δέκα της Πρέμιερ Λιγκ και οι... Χάουαρντ - Πέρνις που τον νίκησαν!

Στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-2016 ανάμεσα σε Ηρακλή - ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης το ρολόι έδειχνε το 90ο λεπτό της αναμέτρησης, το σκορ ήταν στο 3-2 υπέρ του ΠΑΟΚ και ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε την ευκαιρία να πάρει αέρα δύο τερμάτων και να κλειδώσει τη νίκη από την «άσπρη βούλα».

 

Το πέναλτι το κέρδισε ο Έργκους Κάτσε, την εκτέλεση όμως την ανέλαβε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός ο οποίος διατηρεί άριστη παράδοση στις εκτελέσεις πέναλτι πήγε πολύ χαλαρά και ο Ντούσαν Πέρνις τον... ψάρεψε! 

 

Το χαλαρό στυλ που είχε στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι ο 34χρονος επιθετικός δεν είναι κάτι προτώτυπο αφού τον ίδιο τρόπο εκτέλεσης πέναλτι είχε και στο πρόσφατο παρελθόν! Στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με τα χρώματα της Τότεναμ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Φούλαμ ο Βούλγαρος επιθετικός πήρε την μπάλα 10 φορές την έστησε στην άσπρη βούλα και εκτέλεσε με ευστοχία. 

 

Με αυτό το στατιστικό στοιχείο ο Ντίμινταρ Μπερμπάτοφ ήταν έως και την 20η Φεβρουαρίου μαζί Έντερ Αζάρ και Ράιαντ Μπουλαρούζ οι πιο εύστοχοι παίκτες στις εκτελέσεις πέναλτι από τη σεζόν 2009-2010.

 

 

Στο πιο κάτω βίντεο θα δείτε και τον χαρακτηριστικό τρόπο εκτέλεσης πέναλτι από τον Μπέρμπα με το μοναδικό χαμένο του πέναλτι να είναι σε αγώνα F.A Cup με την Έβερτον όπου τον ψάρεψε όπως και το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου ο Τιμ Χάουαρντ.  

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ