Τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Κεχαγιά στη Σίνδο
Σε φιλικό παιχνίδι, που έγινε στη Σίνδο μεταξύ των εργαζόμενων Ευθυμιάδη και των παλαίμαχων του Αρη τιμήθηκε η μνήμη του παλιού παίκτη, προπονητή και προέδρου της Ομόνοιας Σίνδου Γιάννη Κεχαγιά.
Στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν ο Γιάννης Πετράκης ο οποίος διετέλεσε τόσο παίκτης της Ομόνοιας Σίνδου, όσο και του Αρη. Αναμνηστικό δόθηκε από όλους στον γιο του Γιάννη Κεχαγιά, Αλκη.
Η τελετή λήξη της ακαδημίας της ΑΕΝ Σίνδου
H τελετή λήξης των ακαδημιών της AEN Σίνδου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 19:00 στο γήπεδο της Ομόνοιας Σίνδου, σηματοδοτώντας το τέλος της αγωνιστικής περιόδου για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Η γενική συνέλευση της Ομόνοιας
Την Τετάρτη στις 8μμ στα γραφεία της Ομόνοιας θα γίνει η γενική συνέλευση της Ομόνοιας Σίνδου με θέμα διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
Υψηλοί οι στόχοι της Ομόνοιας Σίνδου
Στις αρχές Αυγούστου θα αρχίσει η προετοιμασία της Ομόνοιας Σίνδου υπό τις οδηγίες του Γιώργου Σαββόγλου ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.
Ο βασικός κορμός θα μείνει ενώ θα γίνουν και προσθήκες με στόχο η Ομόνοια να είναι πρωταγωνίστρια στο νέο πρωτάθλημα.
Ο πρόεδρος της Αθλητικής Ενωσης Νέων Σίνδου Σάκης Καστανιώτης για την Ομόνοια της νέας περιόδου τόνισε: «Θα έρθουν αξιόλογοι παίκτες και προσπάθεια της ομάδας θα είναι, αν τα καταφέρει, να ανεβεί στην Α1 κατηγορία».
Λειτουργία σχολής προπονητών UEFA C
Σχολή Προπονητών UEFA C θα λειτουργήσει στην ΕΠΣ Μακεδονίας (1η φάση – 3Οgroup) από 3 έως 8 Αυγούστου 2026. Οι αιτήσεις συμμετοχής λήγουν στις 2/7/2026. Πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο e-mail: mavridisd@epsm.gr ή στο τηλ. 2310284285 (εσωτερικό 5 – επιτροπή προπονητών).