Τι ισχύει για Κυβελίδη, Σιδεράκη

Τι ισχύει για Κυβελίδη, Σιδεράκη

Δύο προσθήκες ενόψει, στο ρόστερ του Αρη. Πρόκειται για τους Γιάννη Σιδεράκη και Λεωνίδα Κυβελίδη. Αμφότεροι αρέσουν στον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος έδωσε το «Ο.Κ.» για την απόκτησή τους.

 

Ο τερματοφύλακας της Καλλονής, ωε γνωστόν, είναι εκτός πλάνων της ομάδας της Μυτιλήνης και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Από την Τρίτη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις ανάμεσα στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος και σήμερα –δεν αποκλείεται- να έρθουν σε τελική συμφωνία, η οποία θα επικυρωθεί με την υπογραφή συμφωνητικού.

 

Ο Σιδεράκης έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση, από την πλευρά του Θόδωρου Καρυπίδη, και, εάν όλα πάνε καλά, σύντομα να γίνει κάτοικος… Χαριλάου.

 

Οσον αφορά τώρα τον Κυβελίδη, είναι παίκτης που γνωρίζει καλά ο Αναστόπουλος, ο οποίος πιστεύει τον Ελληνα επιθετικό και εκτιμά τις επιθετικές του ικανότητες.

 

Ο Αρης ψάχνει τον άνθρωπο που θα κάνει την ευκαιρία… γκολ και ο Κυβελίδης μπορεί να αποδειχθεί αξιόπιστη λύση, δεδομένης και της εμπειρίας που διαθέτει και στις τρεις κατηγορίες.

 

Τελευταίος, επαγγελματικός σταθμός του Κυβελίδη ήταν η Παναχαϊκή (16 συμ./ 7 γκολ), ενώ έχει αγωνιστεί και Πιερικό, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Δόξα Δράμας, Πανθρακικό Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννενα και Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Με τον έμπειρο φορ αναμένεται να υπάρξει, τις προσεχείς ώρες, νέα επαφή ώστε το θέμα του να κλείσει με θετικό τρόπο και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.