Τι είπε στους συμπαίκτες του πριν φύγει ο Ρόμπερτ Μακ

Τι είπε στους συμπαίκτες του πριν φύγει ο Ρόμπερτ Μακ

Στην Νέα Μεσημβρία θα πει το «αντίο» στους συμπαίκτες του και στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Ρομπερτ Μακ.

 

Αποχωρώντας από το ξενοδοχείο της αποστολής φρόντισε να ενημερώσει τους συμπαίκτες του ότι θα τους βρει στη Θεσσαλονίκη και εκεί θα έχει την ευκαιρία να τους αποχαιρετίσει εφόσον φυσικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του που είναι και το πλέον πιθανό.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην Ολλανδία ο Μακ ήταν απόλυτος επαγγελματίας τόσο στις προπονήσεις όσο και στο ξενοδοχείο αν και όλοι γνώριζαν ότι το πιο πιθανό σενάριο, ήταν η αποχώρηση του και η μεταγραφή του σε άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Άλλωστε θυμίζουμε ότι μιλώντας στη «Μ» την μέρα που είχε αφιχθεί είχε πει: «Σήμερα είμαι εδώ. Κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει αλλά τώρα ειμαι εδώ».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ