Τι είπε ο Σούλης για «Big Sofo»
Για τη νίκη απέναντι στα Τρίκαλα αλλά και για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Φάρος μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλο: "Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί το θέμα ήταν το πώς θα αποδώσουμε σε κομμάτια του παιχνιδιού μετά τις δύο τελευταίες νίκες και κάπου οι παίκτες ξέφυγαν από τους στρόχους τους. Ηταν στοχευμένοι όμως στην άμυνα, αρκετά καλοί στην επίθεση και πήραμε την διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο.
Στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε λύσεις και όταν παίζουμε καλά στην άυνα, αυτό μας δίνει περισσότερα στην επίθεση. Εχουμε τώρα ένα δύσκολο ματς Κυπέλλου. Πολλοί λένε πως ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο Φάρος έχει παίκτες που φέτος θα μπορούσαν να παίζουν στην κατηγορία".
Για τον τρόπο που χάθηκαν τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναικό: "Δεν κοιτάζουμε τους αντιπάλους αλλά τι λάθη έκανε η ομάδα μας σε κάθε ματς που χάνουμε. Αυτά (σ.σ. τα λάθη) τα αναλύει ο προπονητής στους παίκτες για να μην συμβούν ξανά τα ίδια πράγματα. Βάζεις μια βολή και κερδίζεις και χάνεις μια άλλη και χάνεις".
Για το αν ο Σχορτσανίτης ενημέρωσε πως θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ: "Δεν ξέρω. Ο,τι είναι να γίνει, είναι μέσω της διοίκησης''.
Από την πλευρά του ο Κώστας Κακαρούδης είπε: "Ξέραμε πως ήταν ένα επικίνδυνο ματς και έπρεπε να είχαμε συγκέντρωση. Το καταφέραμε, αν και είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Πετύχαμε μια νίκη απέναντι σε μια αξόμαχη ομάδα με έναν αξιόλογο προπονητή που έχει πλάνο στο παιχνίδι του".
Για το ότι ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερες προσπάθειες στα τρίποντα σε σχέση με τα δίποντα:"Στηριζόμαστε στο μακρινό σουτ. Είναι καλό να έχουμε απειλή από μακριά. Με την έλευση του Σοφοκλή έχουμε διαφορετικό στυλ παιχνίδιου".
Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Φάρο: "Εχει κερδίσει τον σεβασμό όλων ο Φάρος. Πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι σε ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς το οποίο περιμένουμε πώς και πώς".