Τι απάντησε η Ράνια Τζίμα για τη συνεργασία με τον Γιάννη Πρετεντέρη

Τι απάντησε η Ράνια Τζίμα για τη συνεργασία με τον Γιάννη Πρετεντέρη

Στην κάμερα της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ» μίλησε η Ράνια Τζίμα, το πρωί του Σαββάτου (23/5). Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του MEGA αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Γιάννη Πρετεντέρη, ενώ σχολίασε και την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ, μετά από 20 χρόνια.

«Η παρουσίαση ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι μια θέση ευθύνης. Είναι μια θέση που θέλει αυξημένα αντανακλαστικά κάθε δευτερόλεπτο. Αλλά είναι μια δουλειά πολύ ωραία, πολύ ενδιαφέρουσα.

Το χαίρομαι, το απολαμβάνω με τις δυσκολίες του, με τις χαρές του, με τις καλές και τις κακές μέρες. Με αυτά που μας αρέσουν, με αυτά που δεν μας αρέσουν και θέλουμε να τα αλλάξουμε, είναι ένα ωραίο ταξίδι.

Η συνεργασία μας με τον Γιάννη Πρετεντέρη είναι ωραία. Είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έξυπνος, πάρα πολύ έμπειρος. Με τις δικές του γωνίες που και αυτό όμως έχει ενδιαφέρον. Εγώ με τις δικές μου, πιθανότατα. Είναι μια ωραία συνεργασία, δεν ξέρω πως την εισπράττετε εσείς, νομίζω με σεβασμό», είπε.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ, είπε: «
Θέλουν τα πράγματα τον χρόνο τους και θα γίνουν. Δηλαδή και ο Βασίλης Παπαδρόσος και η Σία Κοσιώνη θα κάνουν το επόμενο τους βήμα. Και θα είναι καλό γιατί είναι πάρα πολύ καλοί και άξιοι επαγγελματίες. Και ο ΣΚΑΪ που είναι ένα κανάλι τόσων ετών στην ενημέρωση, θα βρει επίσης τα πατήματά του. Αυτά είναι μέσα στη δουλειά μας, συμβαίνουν, συνέβαιναν και θα συμβούν.

Εγώ αυτή τη στιγμή γνωρίζω ότι συνεχίζω στο κεντρικό δελτίο του Mega. Η επιθυμία μου είναι αυτή. Αλλά αυτά δεν είναι ζητήματα των δημοσιογράφων. Αυτά των διοικήσεων των καναλιών. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για την ενημέρωση. Έχει ξεκινήσει ήδη, περιμένουμε ανακοινώσεις κομμάτων. Άρα για εμάς, για να το πω με έναν τρόπο, είναι βούτυρο στο ψωμί μας. Infotainment δεν θα έκανα, θα έκανα κακό και στο προϊόν. Αγαπώ την ενημέρωση», εξήγησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ