Δύσκολες ώρες για τον Ισιαγκά Σιλά του Αστέρα Τρίπολης. Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή άφησε την τελευταία της πνοή σε πολύ νέα ηλικία, από παθολογικά αίτια, βυθίζοντας σε θλίψη τους Αρκάδες.
Ο Αστέρας σε λίγη ώρα υποδέχεται τον Λεβαδειακό (17:00), αλλά, όπως είναι λογικό, ο Σιλά δεν βρίσκεται στην αποστολή των Αρκάδων, καθώς ο διεθνής με τη Γουινέα είναι στο πλευρό της οικογένειά του.
Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:
«Η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της και την αμέριστη συμπαράστασή της στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Issiaga Sylla για την απώλεια της συζύγου του.
Issiaga, σύσσωμη η οικογένεια του ASTERAS AKTOR είναι στο πλευρό σου σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή.
Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.
Courage, frère!
Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του ποδοσφαιριστή μας».
Τα συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ
Μάλιστα, συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του ποδοσφαιριστή του Asteras Aktor, Ισιάγκα Σιλά για την απώλεια της συζύγου του...»