Θυμήθηκε τι θα πει… ήττα
Όλα τα… ωραία τελειώνουν κάποτε και έτσι και για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, το νικηφόρο σερί του οποίου στα τελευταία πέντε παιχνίδια έληξε στην Κοζάνη.
Οι «ροσονέρι» ηττήθηκαν με 2-0 από την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας, με μια μέτρια εμφάνιση και έχασαν έτσι την ευκαιρία να ανέβουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Μετά από ένα άκαρπο και μέτριο ποιοτικά πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ηλία στο 55’. Ο Απόλλων παρά τις αλλαγές του Πολλεατίδη και την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν κατάφερε κάτι, ενώ δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από τον Τάχια. Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα που ακολούθησαν στην Κοζάνη είδαν την ομάδα τους να γνωρίζει την ήττα μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες, ενώ έδωσαν ραντεβού για το ματς της Τετάρτης με τις Σέρρες στην Καλαμαριά. Όσο για τους γηπεδούχους; Πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα και άρχισαν να ελπίζουν και πάλι στην παραμονή.
ΚΟΖΑΝΗ: Αμπατζίδης, Ηλίας, Τραυλός, Ταχιάς, Τσικόπουλος, Αλιατίδης, Χαματάι, Ντβέρος, Αλμπάνης, Μπετσάκος,Τσαγκαλίδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης, Τριανταφυλλίδης, Σαμαρόπουλος, Μωυσίδης, Γιαξής, Παπαδημητρίου (52' Μήτσικας), Κουκουλέκης, Μπονέρης (60' Πολιανίδης), Προβατίδης, Ζανέττου.