Σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν σε ερασιτεχνικό αγώνα μπάσκετ (Β’ ΕΚΑΣΘ) στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο ημεδαποί άνδρες.
Σοκαριστικό επεισόδιο έλαβε μέρος σε ερασιτεχνικό αγώνα μπάσκετ χθες (03/04) σε αθλητικό κέντρου του Δήμου Θερμαϊκού όταν ένας θεατής της αναμέτρησης εισέβαλε στο παρκέ και πιάστηκε στα χέρια με παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Για το περιστατικό συνελήφθησαν δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 53 και 28 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:
«Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θερμαϊκού, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 53 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση της Νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (03-04-2026) κατά τη διάρκεια αγώνα καλαθοσφαίρισης σε αθλητικό κέντρο του Δήμου Θερμαϊκού, ο 53χρονος -φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου και απώθησε τον 28χρονο - παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας, ο οποίος αντέδρασε τραυματίζοντάς με γροθιά. Ο αγώνας διακόπηκε και ολοκληρώθηκε αργότερα, ενώ οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Μαζί και στο spotify