Θεσσαλονίκη: Σεμινάρια μαθήματος φλερτ και της γλώσσας του σώματος
Σειρά συμβουλευτικών σεμιναρίων που απευθύνονται σε ενήλικες θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως (Κωνσταντινουπόλεως 45, τηλ. 2310 315100) του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Τα σεμινάρια με θέμα «Φλερτ» και «Γλώσσα του Σώματος» θα συντονίζει η ψυχολόγος, Σύμβουλος Σχέσεων, Ελένη Μαυρόβα η οποία συμμετέχει εθελοντικά.
Το πρώτο με θέμα το «Φλερτ» θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, ώρα 18:30.
Το φλερτ δεν έχει ηλικία, φύλο ή οικογενειακή κατάσταση! Όλοι μας έχουμε ανάγκη την επιβεβαίωσή μας, αλλά από εμάς εξαρτάται και που θα βάλουμε τα όριά μας.
Γιατί ο άντρας δεν είναι πλέον κυνηγός;
Γιατί διστάζουμε οι γυναίκες να φλερτάρουμε;
Πως και που θα βάλουμε τα όριά μας στο φλερτ;
Το δεύτερο με θέμα τη «Γλώσσα του Σώματος» θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015, ώρα 18:30.
Συχνά, άλλα λέει η γλώσσα μας και άλλα καταλαβαίνει ο συνομιλητής μας. Μήπως όμως φταίμε κι εμείς; Όταν οι εκφράσεις του προσώπου, των χεριών και του σώματός μας, μιλάνε ανεξέλεγκτα, άθελά μας μπορεί και να εκτεθούμε! Είτε πρόκειται η συνομιλία μας να αφορά τον προϊστάμενό μας, τον φίλο μας, τον σύντροφό μας, καλό είναι κ α ι να μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλουν να μας πουν επί της ουσίας αλλά κ α ι εμείς να ξέρουμε τι εντύπωση αφήνουμε με τις κινήσεις μας, απέναντί τους.
Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και δεν θα ξεπεράσουν τα 20 άτομα.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.