Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον καθηγητή που χαστούκισε 16χρονη μαθήτρια
Τον δρόμο της δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση του 58χρονου εκπαιδευτικού που κατηγορείται ότι χαστούκισε 16χρονη μαθήτρια σε ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης, με τον εισαγγελέα να ασκεί ποινική δίωξη σε βάρος του.
Ο 58χρονος γυμναστής διώκεται για εξύβριση με λόγο και έργο, εναντίον ανηλίκου, και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Η δίκη αναβλήθηκε για τις επόμενες ημέρες και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.
Η 16χρονη μαθήτρια κατήγγειλε ότι το επεισόδιο συνέβη το πρωί της Τετάρτης (4/11) μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον γυμναστή του σχολείου εντός του σχολείου εξαιτίας παρατήρησης που της έκανε. Η μαθήτρια την θεώρησε προσβλητική, ακολούθησε λογομαχία και ο καθηγητής προχώρησε σε χειροδικία.
Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ακολούθησε η σύλληψη του καθηγητή ενώ για το περιστατικό διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.