ΘΕΜΑ: Οι απίστευτοι αριθμοί του "Etihad"

ΘΕΜΑ: Οι     απίστευτοι     αριθμοί    του "Etihad"

 

Να μην τελείωνε ποτέ... Ηταν μία από τις πιο τρελές αναμετρήσεις της διοργάνωσης. Η Σίτι το γύρισε δυο φορές και νίκησε τελικά τη Μονακό με 5-3.

 

Ενα χορταστικό παιχνίδι με αρκετά ενδιαφέροντα που προέκυψαν από το μεγάλο ματς στο "Etihad".

 

- Κατ' αρχάς, ο Φαλκάο παρά το χαμένο πέναλτι σημείωσε δυο γκολ και έφτασε στο εκπληκτικό νούμερο των 44 τερμάτων σε 48 ευρωπαϊκά παιχνίδια! Φέτος, μετράει 23 συνολικά.

- Ο Κολομβιανός απέδειξε την ποιότητα του, έκανε εξαιρετικό ματς, αλλά έχασε πάλι πέναλτι και μάλιστα σε κομβικότατο σημείο, όπως είχε συμβεί με την Τότεναμ. Tρίτο χαμένο πέναλτι συνολικά.

 

- Μάλιστα, ο Φαμπίνιο έχει εκτελέσει 12 σερί πέναλτι σε όλες τις διοργανώσεις και δεν έχει χάσει κανένα.

 

- Επίσης, το 5-3 ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο σκορ στην ιστορία των πρώτων αγώνων σε νοκ άουτ παιχνίδια.

 

- Ο Εμπαπέ είναι πλέον, από κοινού με τον Μπενζεμά, οι δυο νεαρότεροι Γάλλοι σκόρερ, που έχουν αγωνιστεί στη διοργάνωση.

 

- O Αγουέρο είχε να σκοράρει σε έξι σερί ματς πριν από το σημερινό. Εβαλε δυο γκολ και είχε ταυτόχρονα και ασίστ.

 

- Ο Ντε Μπρόινε έτρεξε περισσότερο απ' όλους. Για την ακρίβεια έκανε 11,4 χιλιόμετρα.

 

- Οι Στόουνς και Οταμέντι είχαν 94% όσον αφορά τις πάσες τους, ενώ ο Φαμπίνιο από τη Μονακό ήταν πρώτος με 89%.

 

- Οι γηπεδούχοι πέτυχαν για δεύτερη φορά στο Champions League πέντε τέρματα (σ.σ. είχαν επιβληθεί 5-2 την ΤΣΣΚΑ τον Νοέμβριο του 2013).

 

- Είχαν εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας. Σε 6 τελικές έβαλαν πέντε γκολ!

 

- Από την άλλη, οι Μονεγάσκοι, που έχουν βάλει γέτος 111 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, δέχθηκαν πέντε γκολ για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή τους ιστορία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ