Θέλει τον κόσμο στο πλευρό του

Θέλει τον κόσμο στο πλευρό του

Αν και στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς κανείς δεν περίμενε πως η παρουσία του Αρη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα είχε μετατραπεί σε τέτοιο… εφιάλτη, εντούτοις, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα. Αυτή λέει πως ο Αρης βρίσκεται στα… σκοινιά και πρέπει να κυνηγήσει 10 νίκες στα επόμενα 10 παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ούτως ώστε να ελπίζει πως θα κατακτήσει την πρωτιά και την άνοδο.

 

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πως ο κόσμος του Αρη, βέβαια, έχει κυριευτεί από αγανάκτηση, απογοήτευση και οργή. Αυτά, όμως, πρέπει από σήμερα κιόλας, να μπουν στην άκρη, αν όλοι συναισθανθούν και αντιληφθούν τι πραγματικά διακυβεύεται για τον σύλλογο.

 

Από κει και πέρα, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος φρόντισε να διατηρήσει τις τιμές στα ίδια επίπεδα με όλα τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια. Ετσι, λοιπόν και στο σημερινό αγώνα, οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου σε τιμές 5 ευρώ (θύρες 1-3), 10 ευρώ (θύρα 2), 15 ευρώ (θύρα 9) και 20 ευρώ (θύρα 7 - επισήμων).