«Τελειοποιήσαμε κάθε ατέλειά μας!» (VIDEO)
Στο metrosport.gr «μίλησε» ο Γιώργος Σιμιτσής, ο οποίος πλαισιώνει την αποστολή που αναμένεται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Κωνσταντινούπολη (Προολυμπιακό Τουρνουά - 16-17 Ιανουαρίου), στοχεύοντας στην πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Ρίο.
Ο νεαρός αθλητής του Τάε Κβον Ντο, πριν το ταξίδι-όνειρο στην Κωνσταντινούπολη «μοιράστηκε» μαζί μας τις σκέψεις του, τα συναισθήματά του, κάνοντας λόγο τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τους συναθλητές του.
«Έχω κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα, μαζί με τον δάσκαλό μου, Κωνσταντίνο Καπάνη.
Έχουμε δώσει έμφαση στα λάθη που πραγματοποιήσαμε στο παρελθόν και νομίζω ότι έχουμε βρεθεί στο σημείο να τελειοποιήσουμε κάθε ατέλειά μας.
Η αλήθεια είναι βέβαια πως ποτέ δεν θα νιώσεις «πανέτοιμος» για ένα πρωτάθλημα αυτής της δυναμικής, αλλά θεωρώ πως το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είμαστε καλύτερα από ποτέ.
Όσον αφορά τους αντιπάλους μου, πρέπει να τονίσουμε πως συγκαταλέγονται μέσα στους καλύτερους αθλητές του κόσμου, γεγονός το οποίο ωστόσο δεν με αγχώνει από τη στιγμή που έχω κερδίσει αρκετούς από αυτούς.
Αυτή τη δύσκολη αλλά και άτυχη χρονιά κατάφερα με τη βοήθεια όλης της προπονητικής ομάδας (διατροφολόγος, φυσικοθεραπευτής, προπονητής ενδυνάμωσης), να ξεπεράσω τους τραυματισμούς και συγκεκριμένα τα δυο χειρουργεία μηνίσκου και να είμαι ήδη σε μια πολύ καλή φόρμα.
Θεωρώ ότι έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα με τους συναθλητές μου και έχουμε την τιμή να είμαστε οι επίλεκτοι της χώρας μας, για να την εκπροσωπήσουμε στην πρόκριση για την Ολυμπιάδα. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να περάσουμε αυτό το εμπόδιο και να συμμετέχουμε το καλοκαίρι στο Ρίο. Η Ομοσπονδία από την μεριά της προσπαθεί να βοηθήσει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, με όποιο τρόπο μπορεί να συνεισφέρει και την ευχαριστούμε.»