«Τελειώνει» ο Σαλούστρος

«Τελειώνει» ο Σαλούστρος

Ο 25χρονος φόργουορντ δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ και του προτάθηκε να αποχωρήσει. Εκτός 12άδα ήταν σήμερα για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο ο Χρήστος Σαλούστρος.

 

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ του ζήτησαν να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα γιατί δεν θα έχει ρόλο στο rotation της ομάδας. Μετά από μια μέτρια πρώτη σεζόν στο «παλατάκι», δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και προκειμένου να χάσει και ο ίδιος μια σεζόν, θα πρέπει να αποχωρήσει. Ακόμη και ως «δανεικός» αν το επιθυμεί, δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

 

Ο παίκτης ανταποκρίθηκε θετικά και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έτσι δε χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι για να διευκολυνθεί σε αυτήν την προσπάθεια, αφού στην αντίθετη περίπτωση θα χρεώνονταν η επόμενη ομάδα του μια προσθήκη.

 

Οσο για τον ΠΑΟΚ; Περιμένει απάντηση από Αμερικανό γκαρντ αφού εκεί εντοπίζεται η βασική ανάγκη του «Δικεφάλου» κάτι που παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου και ο Σούλης Μαρκόπουλος.