Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει δώσει άδεια στον Αμρ Ουάρντα, καθώς είχε υποχρεώσεις με την Αίγυπτο στο Κόπα Αφρικα. Είναι ένα θέμα που ο ΠΑΟΚ καλείται να το διαχειριστεί αφού μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει πρόταση από ομάδα είτε για δανεισμό είτε για πώληση.
Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε ο Ουάρντα να διακριθεί στο Κόπα Αφρικα, αλλά αυτό δε συνέβη. Πώς θα διαχειριστεί τον Αιγύπτιο ο ΠΑΟΚ θα φανεί τις επόμενες μέρες αφού η σχετική άδεια ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα.
Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε πει πως δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει ποδόσφαιρο και πως θα συζητήσει με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον του. Σκέψη ο ΠΑΟΚ να τον αφήσει ελεύθερο δεν υφίσταται αφού θέλει να υπάρξει οικονομικό όφελος.