«Τελικός με Πιερικό»

«Τελικός με Πιερικό»

Εζησε πολύ έντονα το παιχνίδι και μάλιστα υπήρξε φάση που… βγήκε από τα ρούχα του (το οφσάιντ που έδωσε ο βοηθό στον Παπαδόπουλο). Μετά το τέλος του αγώνα, πάντως ο Παναγιώτης Διλμπέρης παραδέχθηκε πως οι παίκτες του δε βρέθηκαν σε καλή μέρα και έδωσε το σύνθημα για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

 

«Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι σήμερα (σ.σ. αύριο). Γενικά είναι πολλά τα πράγματα που δεν κάναμε σωστά και αφορούν περισσότερο τη διάταξη και την τακτική. Έχω πολλά παράπονα από τους παίκτες μου αλλά και αυτοί που έπαιξαν σωστά τακτικά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους.

 

Σε κάποιες φάσεις θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ακόμη και να ισοφαρίσουμε, αυτό όμως δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Χρειάζεται περισσότερο συγκέντρωση σε τέτοια παιχνίδια, καθώς μόνο το πάθος δεν αρκεί. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Απόλλωνα που μας θέλει πιο ανταγωνιστικούς».

 

«Εχει ποιότητα ο Φιγκερόα»

 

Στη συνέχεια, ο κ. Διλμπέρης έκανε λόγο για το παιχνίδι με τον Πιερικό, τον Φιγκερόα, αλλά και τον αποκλεισμό του Ολίσε από την αποστολή. «Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα, γιατί για μένα το ματς της Κυριακής είναι ο μεγαλύτερος τελικός που έχουμε να δώσουμε φέτος».  Θα δούμε ποια παιδιά θα είναι έτοιμα την Κυριακή, θα ζυγίσουμε το παιχνίδι και θα δούμε».

 

Ο προπονητής του Απόλλωνα ρωτήθηκε και για την χρησιμοποίηση του Βαγγελόπουλου στην επίθεση, αλλά και τον αποκλεισμό του Ολίσε: «Μας λείπει ύψος στην ομάδα και ο Βαγγελόπουλος κρίναμε ότι μπορούσε να βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα. Για τον Ολίσε είναι εσωτερικό θέμα της ομάδας, θα το δούμε από Δευτέρα».

 

Τέλος, για τη μεταγραφή του Φιγκερόα σημείωσε: «Είναι δεδομένο πως έχει ποιότητα. Με βάση τις μετρήσεις του, όμως είναι απαραίτητο να τον βάλουμε σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, για να μην τον χάσουμε με κάποιον τραυματισμό. Προέρχεται από αγωνιστική απραξία».

 

Παναγιωτούδης: «Να βρούμε τα λάθη μας»

 

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Απόλλωνα πραγματοποίησε ο Κώστας Παναγιωτούδης, που σημείωσε μετά τον αγώνα: «Να ευχαριστήσω όλη την ομάδα που με δέχθηκε και θα προσπαθήσω να τη βοηθήσω. Μπήκαμε δυνατά, μετά δεχθήκαμε ένα γκολ, χάσαμε την συγκέντρωση μας. Προσπαθήσαμε στην επανάληψη να ανεβάσουμε την απόδοσή μας, πιέσαμε την ΑΕΛ αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να βρούμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε τη συνέχεια ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί».