Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΜ-Κουκουτσέλος: «Να νικήσει ο καλύτερος» - Φωτορεπορτάζ από τη συνέντευξη Τύπου

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα προς το φίλαθλο κοινό
Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΜ-Κουκουτσέλος: «Να νικήσει ο καλύτερος» - Φωτορεπορτάζ από τη συνέντευξη Τύπου

Την Τετάρτη στις 17:30 στο γήπεδο της Τούμπας θα διεξαχθεί ο 55ος τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας. Αντίπαλες θα τεθούν οι ομάδες του Φοίνικα Πολίχνης και της Δόξας Ασσήρου, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε ενόψει του τελικού, στην αίθουσα διαλέξεων «Αθανάσιος Καλόπουλος» του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας, Ηλίας Κουκουτσέλος ο οποίος με δήλωση του στο metrosport.gr υπογράμμισε τη σημασία της διοργάνωσης, χαρακτηρίζοντας τον τελικό ως «μια πραγματική διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα προς το φίλαθλο κοινό να δώσει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο της Τούμπας, επισημαίνοντας πως η παρουσία του κόσμου αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχία της διοργάνωσης και τη δημιουργία μιας ζωντανής, γιορτινής ατμόσφαιρας. «Θέλουμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών και να δώσει παλμό σε αυτόν τον τελικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το αν υπάρχει φαβορί, ο κ. Κουκουτσέλος ξεκαθάρισε πως σε έναν τελικό τέτοιου επιπέδου δεν χωρούν προγνωστικά. «Σε έναν τελικό δεν υπάρχουν φαβορί. Αυτό που εύχομαι είναι να νικήσει ο καλύτερος, αλλά πάνω από όλα να βγει νικητής το ίδιο το ποδόσφαιρο», σημείωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην πορεία των τοπικών πρωταθλημάτων, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εικόνα που παρουσιάζουν. «Τα πρωταθλήματα βαίνουν καλώς. Το πιο ευχάριστο στοιχείο είναι ότι τα γήπεδα γεμίζουν ξανά. Ο κόσμος επιστρέφει στις εξέδρες, οι ομάδες αποκτούν την απαραίτητη στήριξη και το άθλημα ζωντανεύει όπως πραγματικά του αξίζει», τόνισε.

Τέλος, έγινε αναφορά και στην επικείμενη απολογιστική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 64 (έναντι του FIX). Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα στις 19:30.

Ο Ηλίας Κουκουτσέλος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα σωματεία να συμμετάσχουν ενεργά, υπογραμμίζοντας τη σημασία της παρουσίας τους: «Καλούνται όλα τα σωματεία να δώσουν το “παρών” στη γενική συνέλευση. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη».

49.jpg
Παρουσιάστηκε η μπάλα του τελικού από τον Γιώργο Κωνσταντινίδη
Παρουσιάστηκε η μπάλα του τελικού από τον Γιώργο Κωνσταντινίδη
46-UnG9f.jpg

66.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ