Τελικές επαφές στην Ισπανία
Ο Γιώργος Σαββίδης και ο Ιάκωβος Αγγελίδης διαπραγματεύονται στο εξωτερικό με τους υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές.
Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, βρίσκονται στην Ισπανία για συζητήσεις με τους υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές, επιβεβαιώνοντας, έτσι, το προ ημερών ρεπορτάζ της «Μ» ότι ο «εκλεκτός» θα προέρχεται από την Ιβηρική Χερσόνησο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα έχουν επαφές μόνο με ένα πρόσωπο, αλλά κατά την παρουσία τους στο εξωτερικό θα δουν αρκετούς με στόχο να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Το πιο πιθανό, εξάλλου, είναι τώρα να κλείσουν μόνο τεχνικό διευθυντή και όχι «πακέτο» και προπονητή, αφού οι διοικούντες τον Δικέφαλο θέλουν πρώτα να δουν την εξέλιξη των πλέι οφ και μετά να κρίνουν οριστικά τον Γιώργο Γεωργιάδη.
Μένουν και σήμερα
Γιώργος Σαββίδης και Ιάκωβος Αγγελίδης θα παραμείνουν και σήμερα στην Ισπανία, γι’ αυτό και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα δώσει το παρών στο συμβούλιο της Λίγκας. Επιθυμία τους είναι να επέλθει οριστική συμφωνία με τον νέο τεχνικό διευθυντή πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα, ώστε το διάστημα μέχρι το φινάλε των πλέι οφ να «τρέχει» με περισσότερη ευκολία ο σχεδιασμός ενόψει της επόμενης σεζόν.