Viral έγινε για άλλη μια φορά ο «Greek Freak», λίγο πριν το τέλος του αγώνα των Μπακς με τους Χοκς, διαβλέποντας την ήττα που ερχόταν.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να κρύψει την αποστροφή του για το αποτέλεσμα, το οποίο επιβεβαίωνε την τέταρτη σερί ήττα του Μιλγουόκι πριν τα playoffs της Ανατολής, με αποτέλεσμα να πετάξει την μπάλα στο στήριγμα της μπασκέτας. Ωστόσο, η κίνηση αυτή μετά από ένα χαμένο ριμπάουντ στην τέταρτη περίοδο οδήγησε σε τεχνική ποινή, με τον ίδιο να δηλώνει ότι ήταν εκνευρισμένος γιατί η ομάδα του δεν έπαιζε έξυπνα.
«Ήμουν λίγο εκνευρισμένος. Νιώθω πως όταν χάνεις με 11-12 πόντους, πρέπει να παίξεις έξυπνα, να βρεις τα καλύτερα σουτ, να είσαι στο σωστό σημείο. Πρέπει να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. [...] Πρέπει να έχεις χαρακτήρα. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα υψώσουμε λευκή σημαία ή αν θα ενωθούμε στα τελευταία 21 ματς και θα παίξουμε σκληρά ώστε να κάνουμε μία τελευταία προσπάθεια.Οι καλές ομάδες δεν λειτουργούν με το ατομικό ταλέντο. Πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς», παρατήρησε ο 31χρονος μετά το τέλος του αγώνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Greek Freak» έμεινε στο παρκέ για 25 λεπτά και σημείωσε 24 πόντους, 10/15 δίποντα και 4/8 βολές, ενώ κατέγραψε ακόμη πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και ένα κλέψιμο.