Τα σενάρια για την Εθνική

Τα σενάρια για την Εθνική

Την πρώτη θέση του ομίλου θέλει να σφραγίσει σήμερα η Εθνική μας ομάδα κόντρα στη Σλοβενία (9/9, 16:00).

 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με νίκη σφραγίζει την πρωτιά του ομίλου και ο αγώνας της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Ολλανδία θα αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

 

Στην απευκταία περίπτωση ήττας από το σύνολο του Γιούρι Ζντόβτς, θα παίξει ρόλο η διαφορά των παιχνιδιών μεταξύ Ελλάδας, Κροατίας, Σλοβενίας.

 

Αν δεν έχουμε κάποια έκπληξη στα εναπομείναντα παιχνίδια και θεωρήσουμε πως η Κροατία νικήσει Ολλανδία και Γεωργία, η Σλοβενία τα Σκόπια και η Ελλάδα την Ολλανδία, τότε Ελλάδα, Κροατία και Σλοβενία θα τερματίσουν με ρεκόρ 4-1.

 

Σε αυτήν περίπτωση όλα θα κριθούν από τη διαφορά της (απευκταίας, επαναλαμβάνουμε) ήττας μας από τους Σλοβένους.

 

Τότε, θα έχουμε τα εξής τρία σενάρια

 

Σενάριο 1: Αν η Σλοβενία νικήσει μέχρι και 4 πόντους τότε η κατάταξη θα είναι ως εξής:

Κροατία 4-1

Ελλάδα 4-1

Σλοβενία 4-1

 

Σενάριο 2: Αν η Σλοβενία νικήσει με από 5 έως 12 πόντους τότε η κατάταξη θα είναι ως εξής:

Κροατία 4-1

Σλοβενία 4-1

Ελλάδα 4-1

 

Σενάριο 3: Αν η Σλοβενία νικήσει με περισσότερους από 12 πόντους τότε η κατάταξη θα είναι ως εξής:

Σλοβενία 4-1

Κροατία 4-1

Ελλάδα 4-1

 

Τα αποτελέσματα των τριών ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια στον όμιλο:

Κροατία-Σλοβενία 80-73

Ελλάδα-Κροατία 72-70

 

Το εναπομείναν πρόγραμμα:

Ελλάδα-Σλοβενία 9/9 16:00

ΠΓΔΜ-Γεωργία 9/9 19:00

Ολλανδία-Κροατία 9/9 22:00

Σλοβενία-ΠΓΔΜ 10/9 16:00

Γεωργία-Κροατία 10/9 19:00

Ελλάδα-Ολλανδία 10/9 22:00

 

Η βαθμολογία:

Ελλάδα 3-0

Κροατία 2-1

Σλοβενία 2-1

ΠΓΔΜ 1-2

Ολλανδία 1-2

Γεωργία 0-3