Τα είπαν για Α1
Για διάφορα θέματα που αφορούν το Πρωτάθλημα της Α1 συζήτησαν οι αντιπροσωπείες της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ σε συνάντηση που είχαν την Τετάρτη (8/10).
Η συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (8/10) στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας με σκοπό τεθούν επί τάπητος τα διάφορα θέματα που αφορούν το Πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Ανδρών.
Το δελτίο Τύπου αναφέρει:
«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ σύσκεψη, παρουσία εκπροσώπων της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ.
Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας παραβρέθηκαν οι Αριστείδης Γολέμης, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, Δημήτρης Μπασούρης και Γιώργος Κόνιαρης, από τον ΕΣΑΚΕ έδωσαν το «παρών» οι Αριστείδης Ιωαννίδης, Γιώργος Κονδύλης, Νίκος Κακκαβάς και από τον ΠΣΑΚ οι Νίκος Παπανικολόπουλος, Δημήτρης Τσαλδάρης και Γιάννης Ζαφειρόπουλος. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών».