Τα φιλικά της Νίκης Μεσημερίου: Οι ανανεώσεις στο Παρθένι

Με στόχο να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος
Τα φιλικά της Νίκης Μεσημερίου: Οι ανανεώσεις στο Παρθένι

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η Νίκη Μεσημερίου θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων, με στόχο να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ. Θα παίξει στις 8 Αυγούστου εκτός με την Νίκη Πολυγύρου, στις 12 Αυγούστου εντός με Ηρακλή Κ19, στις 19/8 εκτός με Ποντιακό Πολυδενδρίου, στις 22 Αυγούστου εντός με Αρη Κασσανδρείας, στις 26 Αυγούστου εκτός με Κισσό Χορτιάτη, στις 29 Αυγούστου εκτός με ΑΣ Γαλάτιστας και στις 30 Αυγούστου εντός με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Η Νίκη επέκτεινε τη συνεργασία της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Σάκη Καρακώστα, ο οποίος θα βρίσκεται στο προπονητικό τιμ του συλλόγου για 2η συνεχόμενη σεζόν. Στα μεταγραφικά αποκτήθηκε ο 20χρονος πλάγιος αμυντικός Κωνσταντίνος Γκαγκάς από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ο 29χρονος επιθετικός Χρήστος Ζαλακώστας από τον Εθνικό Πυλαίας και ο τερματοφύλακας Γιώργος Γκουντής. Κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες διαρκείας της ομάδας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2026-27.

Ανανεώσεις στον Θρίαμβο Παρθενίου

Ο Θρίαμβος Παρθενίου συνεχίζει τις ενέργειες διατήρησης του βασικού κορμού της περσινής χρονιάς καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Βασίλη Νοβακίδη που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά και με τον αριστερό μπακ χαφ Αμάραντο Τόπι.

Προσθήκες στο προπονητικό team της Shooters Academy

Στην οικογένεια της Shooters Academy εντάχθηκαν δύο νέοι προπονητές. Πρόκειται για τον Θάνο Άγκο που την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα της ομάδας. Με προπονητική εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες, τη νέα σεζόν κάνει το επόμενο βήμα, εντασσόμενος και στο προπονητικό επιτελείο της Shooters Academy. Στο προπονητικό τιμ εντάχθηκε και ο Κυπριανός Βασιλειάδης φέρνοντας μαζί του την εμπειρία του από τις αναπτυξιακές ηλικίες του Μέγα Αλέξανδρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ