Τι ψάχνεις;

Συμφωνείτε με τη διαφαινόμενη επιστροφή του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ;

Metrosport Team πριν 3 χρόνια

Σε γνώριμα λημέρια αναμένεται να επιστρέψει ο Αμρ Ουάρντα καθώς φαίνεται αποφασισμένος να αρπάξει την τρίτη ευκαιρία που θα του δώσει ο ΠΑΟΚ. Ο Αιγύπτιος μετά και τη συνομιλία που είχε με τον προπονητή του Δικεφάλου, πήρε την απόφασή του.

Ένας παίκτης πραγματική ευλογία για κάθε προπονητή αλλά συνάμα ένα παρορμητικό παιδί που μπορεί να διαλύσει τα πάντα στο διάβα του. Ένας ποδοσφαιριστής που σου τραβά το ενδιαφέρον, ένας «άγγελος» μέσα στο χορτάρι που συχνά πυκνά μεταμορφώνεται σε «διάβολο».

Ο ΠΑΟΚ κινούμενος στη λογική της επένδυσης σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σε νεαρή ηλικία απέκτησε τον νεαρό μεσοεπιθετικό τον Ιανουάριο του 2017. Ο Αιγύπτιος, όμως, δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες όχι τόσο αγωνιστικά αλλά λόγω του ατίθασου χαρακτήρα του. Μέτρησε 1968 λεπτά συμμετοχής, τρία γκολ και τέσσερις ασίστ. Δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο, όπου ο τότε προπονητής των Περιστεριωτών κατάφερε να τον βάλει σε καλούπι και ήταν από τους πρωταγωνιστές της σεζόν.

Στη δεύτερη παρουσία του στην ομάδα (2018-2019) δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και όταν είδε ότι βρέθηκε εκτός πλάνων του Ραζβάν Λουτσέσκου δε δίστασε να εκφράσει τα παράπονα του. Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα άφησε αιχμές για το Ρουμάνο προπονητή.

Πλέον, αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα για τρίτη φορά. Τα δεδομένα αυτή τη φορά είναι λίγο διαφορετικά καθώς στην άκρη του πάγκου υπάρχει ο Πάμπλο Γκαρσία. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Διαβάστε σχετικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ