Στον άξονα ο Σουνάς, μέσα ο Νάκας

Στον άξονα ο Σουνάς, μέσα ο Νάκας

Οποιος περιμένει την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, ούτως ώστε να δει αλλαγές από τον τεχνικό του Αρη στην ενδεκάδα, μάλλον θα χρειαστεί να… περιμένει κι άλλο.

 

Κι αυτό διότι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν φαίνεται και πολύ διατεθειμένος να προχωρήσει σε ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις, πλην φυσικά των… υποχρεωτικών. Η μία έχει να κάνει με την αντικατάσταση του τιμωρημένου Καλογέρη, τη θέση του οποίου στον άξονα φαίνεται πως θα πάρει ο Σουνάς, επιστρέφοντας σε έναν χώρο που γνωρίζει αρκετά καλά, ενώ η άλλη έχει να κάνει με την (δικαιωματική) είσοδο του Νάκα στο αρχικό σχήμα, ούτως ώστε να πάρει τη θέση που θα αφήσει ο Σουνάς στη μία πτέρυγα.

 

Από κει και πέρα, ο Φερνάντες θα διατηρήσει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας, όπου τα πήγε περίφημα απέναντι στην Καβάλα την περασμένη αγωνιστική.