Στον Άρη ο Τσαλμπούρης
Μια επένδυση για το μέλλον έκανε χθες το βράδυ η ομάδα μπάσκετ του Άρη.
Απέκτησε λοιπόν τον 19χρονο Γιώργο Τσαλμπούρη που έχει ύψος 2,15μ και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης πραγματοποίησε αυθημερόν ταξίδι στην Κατερίνη, όπου συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Πιερικού/Αρχέλαου, στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του 19χρονου διεθνή, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ΝCAA,για λογαριασμό του Αϊόβα Στέιτ.
Ο Λευτέρης Αρβανίτης τους μετέφερε την επιθυμία του χρηματοδότη της ΚΑΕ, κ. Λάσκαρη, για την απόκτηση του παίκτη, τονίζοντας τους ότι έχει ουσιαστικά την εντολή να “αρπάξει” τον παίκτη από τις ομάδες της Αθήνας που τον διεκδικούν.
Παράλληλα, τόνισε στην οικογένεια του παίκτη την πίστη που έχει για τις ικανότητες του ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος προορίζει τον Τσαλμπούρη ώστε να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα που “χτίζει” φέτος του για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το EuroCup.