Στο Ζλάτιμπορ και ο Σκόμποε
Μία επίσκεψη περιμένει τους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του Αρη στο Ζλάτιμπορ. Μία επίσκεψη διαφορετικές από αυτές που αναμένονται ούτως η άλλως. Δηλαδή του Μπάμπη Τεννέ και ενδεχομένως του γιατρού της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή που τα τελευταία χρόνια ενσωματώνεται στα μισά των αποστολών στις προετοιμασίας.
Ο λόγος γίνεται για τον Ολε Σκόμποε! Ο Δανός πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής του Αρη αναμένεται αύριο στη Σερβία και δη, το προπονητικό κέντρο που διεξάγεται η προετοιμασία των κιτρίνων. Είναι μία καλή ευκαιρία για τον ίδιο να γνωρίσει και να συνομιλήσει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.
Κάτι σαν πρώτη γνωριμία, αφού να υπενθυμίσουμε ότι είναι ο υποψήφιος πρόεδρος της νέας διοίκησης, εφόσον στο μετοχικό κεφάλαιο υπερισχύσει ο Κάλας και γίνει το «αφεντικό» της νέας ΠΑΕ. Οσο αφορά τον Μπάμπη Τεννέ, η άφιξή του στο Ζλάτιμπορ υπολογίζεται προς τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας.