Στο πλευρό της Κ11 του ΠΑΟΚ στο Ντίσελντορφ ο Οζντόεφ, για χάρη του γιου του
Ο έμπειρος μέσος βρίσκεται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και παρακολουθεί τον γιο του, Τιμούρ και την Κ11 του ΠΑΟΚ σε διεθνές τουρνουά.
Μπορεί ακόμη να μην έχει βρεθεί η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις του Μαγκομέντ Οζντόεφ με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ρώσος μέσος δεν έχει ιδιαίτερο δέσιμο με τον σύλλογο. Πόσο μάλλον όταν στην Κ11 του Δικεφάλου αγωνίζεται και ο γιος του Τιμούρ.
Αυτές τις μέρες, η συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα των «ασπρόμαυρων» βρίσκεται στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Ντίσελντορφ, αφού συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά.
Στην αποστολή βρίσκεται και ο μικρός Τιμούρ Οζντόεφ και αυτό αποτελεί λόγο για να ταξιδέψει μαζί του και ο πατέρας του, Μαγκομέντ.
Ο 34χρονος μέσος ταξίδεψε και αυτός στο Ντίσελντορφ και παρακολουθεί τον γιο του αγωνιζόμενο. Ανέβασε, μάλιστα, και σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram.
Φυσικά, ο Οζντόεφ δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος ξένος ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ που έχει τον γιο του στην Ακαδημία του συλλόγου και αυτό δείχνει το δέσιμο που αναπτύσσουν οι παίκτες με τον Δικέφαλο.
Πρόεδρος Κραϊόβα: «Ο ΠΑΟΚ είχε προσπαθήσει να πάρει τον Μπάνκου»
Μία απόπειρα μεταγραφής του ΠΑΟΚ από το παρελθόν έρχεται στο προσκήνιο μέσα από δηλώσεις του προέδρου της Κραϊόβα. Σύμφωνα με όσα είπε ο Μιχάι Ροτάρου, ο Δικέφαλος είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να αποκτήσει τον Νικουσόρ Μπάνκου, τον Ρουμάνο αριστερό μπακ της ομάδας.
Με βάση πάντα όσα είπε ο κ. Ροτάρου, τόσο η Φέγενορντ, όσο και οι «ασπρόμαυροι» είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 33χρονο ποδοσφαιριστή, χωρίς τελικά να καταφέρουν να τον αποκτήσουν.